Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Yves in

Καλώς ήλθατε στο Φυτικό Κόσμο του Yves Rocher, του ηγέτη της Φυτικής Κοσμετολογίας από το 1959

Το 1959, ο Yves Rocher είχε μια νέα επαναστατική ιδέα: να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία τους, το μέρος που ζούσαν ή την κοινωνική τους καταγωγή, άμεση πρόσβαση στα προϊόντα του. Μια ιδέα απλή, αλλά ταυτόχρονα διαφορετική μιας που σε αυτή την εποχή, στη γαλλική αγορά τα προϊόντα ομορφιάς απευθύνονταν μόνο σε μια κοινωνική ελίτ. Ο Yves Rocher ανακάλυψε μια διαφορετική οδό που εκδημοκράτιζε μια και για πάντα τα καλλυντικά: την πώληση από απόσταση. Το 1969 θέλοντας να μείνει πιστός στη διανομή του, ο Yves Rocher εγκαινίαζε και το πρώτο του κατάστημα.

Περίπου 50 χρόνια αργότερα, η ιδέα του αποδείχτηκε σωστή: 1 Γαλλίδα στις 3* χρησιμοποιεί σήμερα τη Μάρκα Yves Rocher !Ο 20ος αιώνας, με τις εξελίξεις και τις επαναστάσεις του, γέννησε μια από τις πιο απίστευτες αντιθέσεις: σε γενικές γραμμές, η ηλικία δεν είναι πλέον κριτήριο νεότητας!

Γνωρίζουμε πότε αρχίζει η ζωή μιας γυναίκας. Αλλά αγνοούμε, πότε... ξαναρχίζει! Η ζωή της, δεν είναι μία ζωή, αλλά πολλές, ταυτόχρονες, διαδοχικές, σε στρώσεις, σε επικαλύψεις, τη γεύεται χωρίς βιασύνη, την καταναλώνει χωρίς να τη μετριάζει! Αγαπά, δεν αγαπά, αγαπά ξανά. Παντρεύεται, ξαναπαντρεύεται. Κάνει παιδιά και κάνει και άλλα. Κάνει ένα επάγγελμα και μετά το αλλάζει. Δεν έχει ηλικία η γοητεία. Δεν έχει ηλικία ο γάμος. Δεν έχει ηλικία η ενασχόληση με μια νέα καριέρα. .

Από τη στιγμή της δημιουργίας της μάρκας, αυτή η επαναστατική πράξη που έκανε την ομορφιά προσιτή σε όλες τις γυναίκες, ο Yves Rocher αποφάσισε να κάνει αποστολή του να ακούει και να ανταποκρίνεται καλύτερα από όλους τους άλλους στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών και όχι μόνο σε ό,τι αφορά την ομορφιά.

Να είσαι κοντά στις γυναίκες, σημαίνει να γνωρίζεις τη φύση τους για να τις κατανοήσεις καλύτερα, να ανταποκριθείς καλύτερα στις προσδοκίες τους, να φτάσεις στην ψυχή τους και να μιλήσεις τη γλώσσα τους.

Αυτή είναι η αφετηρία μας, να τις σεβόμαστε και να τις προσεγγίζουμε. Γιατί με τον Yves Rocher ο χρόνος γίνεται φίλος, και όλες οι γυναίκες αισθάνονται όμορφες!
Ευχαριστούμε